Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


https://sandrabullocka.eoldal.hu

2010.04.06

                Sandra bocsánatát kéri Jesse James

 

Szóvivője szerint Jesse James csak abban reménykedik, hogy szexbotrányai, és félrelépései ellenére Sandra megbocsát neki, és nem adja be a válókeresetet.

 

,,Ha már mindent elmondott és mindent megtett, szeretné, ha azok az emberek, akik vele éltek, még mielőtt ez az egész történt, három korábbi kapcsolatából született gyermeke, és felesége, Sandra Bullock újra vele lennének. Meg akarja menteni a házasságát azzal a nővel, akit a világon mindennél jobban szeret." - nyilatkozta a People magazinnak James szóvivője, Joe Yanny.

 

 

Kép

 

Jesse James jelenleg csak arra összpontosít, hogy ,,jobb emberré váljon", és ezt mutatja, hogy március 26-a óta terápiás kezeléseken vesz részt.

 

Jesse James szexbotrányát március 15-én robbantotta ki egy Michelle "Bombshell" McGee nevezetű nő, aki az egyik bulvcárlapnak tabuk nélkül tálalt ki a James-hez fűződő viszonyáról. Azóta kiderült, a férfi legkevesebb négy nővel csalta meg feleségét 5 éves házasságuk alatt.

 

 

Sandra azóta elköltözött férjével közös otthonukból, és jelenleg a még szingli korában vásárolt házában él Hollywood Hills-ben. minden médiamegjelenését, így az új filmje, a The Blind Side európai promóciós turnéját is lemondta.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.