Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


https://sandrabullocka.eoldal.hu(41)

2010.05.18

                          A focipályán vesztettem el...

 

 

 Természetesen nem a zsebóráját hagyta el a színésznő..

 

 

  Bár Sandra Bullock magánélete nyitott könyv lett az elmúlt hónapokban, azt csak kevesen tudják, hogy a színésznő folyékonyan beszél németül, és maga szinkronizálja németre filmjeit. Arról pedig még kevesebben tudnak, hogy gyermekkorában rendszeresen verték az iskolában.

  Karrierje csúcsán, Oscar-díjjal a kezében összeomlott a házassága. Sandra Bullock soha nem volt szerencsés a szerelemben.

  Sorozatunk első részéből kiderül: Sandra Annette Bullock tizenkét éves koráig a németországi Nürnbergben élt, édesanyja, Helga D. Meyer ugyanis a helyi operában énekelt. Apja, John Bullock is énektanár volt, egy fesztiválon ismerte meg Helgát, aki 1962-ben Virginiába költözött szerelméhez, ám Sandra két évvel későbbi születése után visszatértek Németorszgába.

  A kislány gyakran járt édesanyjával az előadásokra, sőt énekelt az opera gyermekkórusában, emellett pedig balettozni tanult. Miután a család ismét átette székhelyét Amerikába, Sandra nem találta a helyét.

 
 
blinde side
 

   "Anyukám elveszítette az állását és a szüleim úgy gondolták, jó lenne, ha a húgom, Gesine és én megismerkednénk apánk hazájával is. Mi viszont utáltuk. Szörnyű volt, soha nem találtam a helyem, nem fogadtak be, mert más voltam. Nem olyan ruhákat hordtam, mint a többiek, és csomószor megvertek, sőt, meg is rugdostak.

  Anyu nem hitt nekem, azt mondta, ilyet nem csinál senki, míg egy nap eljött hozzánk egy tanár, aki elmondta, hogy baj van, mert kínoznak engem az iskolában, és nem tudnak ellene mit tenni. Így teltek az éveim..."
- idézte fel emlékeit Sandra Bullock.

  A színésznő fiús külsejével sem volt megelégedve: tiniként túl szélesnek találta az állkapcsát és aprónak a mellét. Sportos alkata miatt azonban bevették a gimnáziumi szurkolócsapatba, ahol megismerkedett első barátjával. Sandra imádta az amerikaifutballista fiút, aki persze mindenáron le akarta fektetni a fiatal lányt, és ez végül - igencsak kényelmetlen körülmények között - sikerült neki.

  "A szüleim nagyon szigorúak voltak, csak az edzésekre és a színjátszó körbe engedtek el. Meg a meccsekre persze, hiszen pompon lány voltam. A barátom erősködött, hogy feküdjek le vele és egy meccs után ez meg is történt. A focipálya lelátóján. Nem volt kellemes élmény..." - mesélte nevetve a 45 éves sztár, akiben csak az egyetemi évek alatt született meg a színészet utáni vágy és húszévesen, éppen a diploma előtt otthagyta az iskolapadot.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.